Pysselgumman är inget stort företag, det är faktiskt bara jag, Bodil, som är Pysselgumman. Det är kanske inte så bara egentligen, för tänk vilken lycka det är att få känna sig som kapten i sitt eget liv. Jag rekommenderar alla att kasta loss och testa vingarna!

Mitt stora intresse har länge varit att fixa och dona. Att sätta tänderna i diverse projekt, stora som små, gör mig riktigt lycklig. För ett antal år sedan började jag att hyra ut semesterlägenheter i Åre. Lägenheterna var från början i ett ganska trist skick, men jag upptäckte att jag med relativt enkla medel kunde göra dem inbjudande och fräscha. Förutom att göra mer handfasta saker som att måla väggar och lägga nytt golv bestämde jag mig tidigt för att ha ett genomtänkt koncept med fina och sammanhållna inredningsdetaljer. Därigenom fick jag ett antal favoritvarumärken, som jag numera säljer i min egen webshop. Jag märkte nämligen att gästerna tyckte om inredningen och frågade efter var man kunde köpa sakerna. Så varför inte sälja dem själv?

Sagt och gjort, i mars 2011 startade jag min egen webbutik i liten skala. Numera, när handeln i min butik tagit ordentlig fart, har jag lagt uthyrningsrörelsen på is. Det känns bättre att göra en sak helhjärtat än flera saker lite halvdant.

I januari 2023 så lade jag av olika anledningar ned min webbutik, men min blogg (och mitt företag) kommer att finnas kvar!

Välkommen till min blogg där du hittar massor med fix och trix, inredningsinspiration!

/Bodil “Pysselgumman”