En fräsch start på våren – städa ditt städskåp!

Nu är vårljuset här! Men i väntan på att trädgårdssäsongen börjar kan det vara läge att ta tag i hemmet ordentligt. En bra början kan vara att ta en titt i sitt städskåp och göra en rejäl utrensning. Städningen blir så mycket trevligare med bra städprylar.

Steg ett är att gå igenom städskåpet och kolla över läget. Städningen blir otroligt trist med halvdåliga redskap och unkna rengöringsmedel.

  • Satsa på miljövänliga rengöringsmedel som doftar gott och rengör naturligt. Håll dig till en sort så att du undviker en massa halvtomma förpackningar som står och skräpar.
  • Nya trasor. Trasor är en riktig bakteriehärd, köp trasor som går att tvätta så hänger de med länge. Har du redan tvättbara trasor så passa på att tvätta igenom ditt lager när du håller på med din genomgång av städskåpet.
  • Fräscha borstar och städsvampar.
städskåp

Gör en rejäl rensning i ditt städskåp och behåll bara saker som verkligen används. Ett tips för att få god överblick är att sätta upp stänger som du kan hänga förvaring, borstar och sprayflaskor på. Stången och burkarna på bilden är inköpta på Ikea för en billig peng.

    Fler artiklar om städning hittar du här:

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *